co mě zaujalo

Kde zmizel Johnekův blog??

27. 11. 2008 13:17
Rubrika: Nezařazené | Štítky: Johnekovi

Promiňte, ale toto už je opravdu moc.. přijdu na signály, že přidám komentář k Johnekovému blogu a ono prosím není kam!!

I když jsem na jeho blogy měla všelijaké názory, spíše teda horší, než že bych byla pro, ale toto? To má ústřední cenzurovací moc signálů tak neomezenou moc v tomto?

To máme svobodu projevu? Ano, jsou, zde nějaké předpisy, ale.. nevím.. prostě toto mě nenechalo chladnou.. prostě musím reagovat i v tento noční čas!!

Tady děkuji Bohu, že svoboda, kterou nám dává On je neomezená. Ale tady na signálech.. Věřím, že kdyby to šlo, tak smažou celý tvůj profil, všecko, prostě tě odsaď zcela vyškrtnou. Pryč s tím co se nám nelíbí!! Kdežto Bůh je v tomto jiný, ten nikoho takto neodsuzuje, byť by se provinil jakkoli proti jeho zákonu - desateru. Jo, že jste Johneka několikrát upozorňovali a on neposlechl? 

Jako, kdybych tě Honzulo neznala, tak bych se nad nečím podobným vůbec nepozastavovala. Dokonce bych podobnou věc podpořila. Ale když se jedná o někoho, koho znám, tak se tě musím zastat.

Nelíbí se mi, jak se to tu proti tobě spiklo, dokonce špeha proti tobě nasadili.. nemá se každý, dívat na svůj trám a ne na třísku druhého?

Jako já, šak víš, jak jsem ti říkala, co to tady píšeš za blogy, že je to hrůza!!, ale přece šlo o recesi, o srandu. Sice já pro tuhle srandu třeba moc nebyla, ale nikdo, kdo nechce si přece tvoje blogy číst nemusí, neníliž pravda? Každý od Boha dostal rozum a záleží jen na něm, jak ho používá.

Nebo to signály určují, jaký je ten správný směr? a jen ten je dobrý? a ostatní neznat? Právě my máme růst tím, že rozlišujeme, co je dobré a co špatné, čemu se vyhnout a čeho se držet? 

"Všechno zkoumejte, dobrého se držte." 1.Tesalonickým 5,21

V tvých blozích se mi líbila ta tvoje upřímnost a vlastně to i byla sranda, jak ty sám říkáš zvýšit si sledovanost blogu.. možná trochu sobecké.. nevím.. říkám si.. že na úkor své dobré pověsti, ale budiž..

Chtěl jsi provokovat, jsi prostě rebel, umělec.. Když už jsi i mě.. jakto teď říct.. no prostě, že jsem ti chtěla přidat komentář, v podstatě i ve mně jsi vzbudil něco jako: já tam prostě musím napsat!, takové to když vám něco nedá, např. neodpovědět né na otázku, ale na větu, jen tak pronesenou v podstatě do větru. A to už je co říct!! (Jako nevím, možná je to tou FMK, která je o.k.)

Neber toto spíš jako zastání se kamaráda, ale spíš jako jsem tím chtěla říct, že jsi dobrý, že ses nebál i s tím vším tak vyjít na tyto stránky, "plné svatých lidí".. ber to jako obdiv ke tvé osobě.

(Dokonce ti musím odpustit i tu krávu!! - nevím asi mám dneska dobrou náladu :-) či co)

Zobrazeno 2995×

Komentáře

Janka309

Do uměleckých sítí, jak jinak.. <br />
Jo kdyby tam byl jen on, ale vzal si s sebou ještě kámoše a to moc odporovat nešlo..

tommys

Je nám líto, že tady nemůže být Johnek s námi, a nemá kdo zvednout VLNU, proto pro nás signály stratily smysl, a nemá už logiku význam sloganu "NA JEDNÉ VLNĚ" protože ji tady nemá kdo zvednout! Bez Johnka nejsou signály signálama :(

Zobrazit 72 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková